StartOm framtidsarenanTeknik för att sändaArrangeraAnmälningsformulärKalendariumKontakt & Press

Om framtidsarenan

Våren 2020 är inte lik någon annan vi har upplevt. Nationell och internationell kris har lett till både samling och påfrestningar där samhällsdiskussionen och dess aktörer har fått hitta nya vägar och inta nya positioner.

Ett alternativ

Nu mer än någonsin behövs de breda diskussionerna över landets alla sektorer och där beslutsfattare får mötas i samtal om vad vi lärt oss, vad vi kan göra här och nu, och vad som behöver komma i höst – oavsett pandemi eller inte.

Både Järvaveckan och Politikerveckan i Almedalen hade varit naturliga arenor för de samtalen. Vi vill inte att de ska utebli nu när de behövs som mest och har därför tagit initiativ till den digitala konferensen Framtidsarenan. Vår avsikt är inte att skapa en ersättare – utan ett komplement för att fylla ett behov i rådande situation. En plattform för både de breda och nischade samtalen i samma självorganiserande anda som varit båda arrangemangens styrka.

Nu bjuder vi in organisationer, företag, partier och andra samhällsaktörer som vill prata om Sveriges framtid att delta utan kostnad den 16–17 juni. Håll ditt samtal i den form du önskar, eller delta i andras med dina företrädare eller experter om det matchar. Samtalet och mötet om Sveriges framtid ska stå i centrum – vad har vi lärt oss den här våren och vad kan, och behöver, vi göra nu och till hösten för att komma vidare på bästa sätt.

Välkommen till Framtidsarenan!

Therése Treutiger, vice vd Microsoft Sverige
Jenny Åström, vd Hill+Knowlton Strategies Sverige
Adam Lundberg, co-founder Rodolfo Agency

Läs mer om hur du anmäler dig och vad du kan få hjälp med [här].

Information in English