StartOm framtidsarenan
Kontakt & Press
Teknik för att sändaArrangeraAnmälningsformulärTittaKalendarium

Om framtidsarenan

Den pågående pandemin har bidragit till osäkerheter bland landets alla sektorer och inledningen av 2021 ser inte ut att bli annorlunda. Nationell och internationell kris har lett till både samling och påfrestningar där samhällsdiskussionen och dess aktörer har fått hitta nya vägar och inta nya positioner.

Ett alternativ

Nu mer än någonsin behövs de breda diskussionerna över landets alla sektorer och där beslutsfattare får mötas i samtal om vad vi lärt oss, vad vi kan göra här och nu, och vad som behövs i framtiden – oavsett pandemi eller inte.

Vi bjuder återigen in organisationer, företag, partier och andra samhällsaktörer som vill prata om Sveriges framtid att delta i den digitala konferensen Framtidsarenan den 17 – 18 februari 2021. Håll ditt samtal, utan kostnad, i den form du önskar, eller delta i andras med dina företrädare eller experter om det matchar.

Vår avsikt är inte att skapa en ersättare till andra arenor, så som politikerveckan i Almedalen och Järvaveckan – utan ett komplement för att fylla ett behov i rådande situation. En plattform för både de breda och nischade samtalen i samma självorganiserande anda som varit båda arrangemangens styrka. Samtalet och mötet om Sveriges framtid ska stå i centrum – vad har vi lärt oss det här året och vad kan, och behöver, vi göra nu för att komma vidare på bästa sätt.

Välkommen till Framtidsarenan!

Hélène Barnekow, vd Microsoft Sverige
Jenny Åström, vd Hill+Knowlton Strategies Sverige
Adam Lundberg, co-founder Rodolfo Agency

Läs mer om hur du anmäler dig och vad du kan få hjälp med [här].

Information in English

Kontaktperson