StartOm framtidsarenan
Kontakt & Press
Teknik för att sändaArrangeraAnmälningsformulärTittaKalendarium

Hur tittar jag på sändningarna under Framtidsarenan?

Framtidsarenan är kostnadsfritt och alla är välkomna att följa sändningarna i huvudprogrammet (kräver ingen anmälan) och det parallella programmet (vissa webbinarier kräver registrering). Information och länkar till varje seminarium hittar du i vårt kalendarium. Länk till huvudprogrammet publiceras i kalendariet inom kort.

Håll dig uppdaterad

Under Framtidsarenan 2021 kan du ta del av intressanta diskussioner dels genom vårt huvudprogram som sänds från vår studio, dels genom flertalet parallella sändningar och återsändningar från externa arrangörer. Lyssna in på de olika sändningarna för att hålla dig uppdaterad kring vad som händer i samhället, politiken och näringslivet.

En plattform för diskussionen om Sveriges framtid

På Framtidsarenan kan du följa samtal i olika former som rör alla delar av vårt samhälle. Samtalet och mötet om Sveriges framtid står i centrum – vad har vi lärt oss under det gångna året och vad kan, och behöver, vi göra nu för att komma vidare på bästa sätt?

Ämnen på Framtidsarenan

Under Framtidsarenan sänds huvudprogrammet live från Epicenter i Stockholm och där kommer mängder av ämnen avhandlas. Däribland: världen efter pandemin, att gränserna mellan storstad och land suddas ut, digitalisering inom vården och triangeldramat mellan EU, USA och Kina. Dessutom kommer ett smörgåsbord av parallella webbinarier, som arrangeras av organisationer och företag, att sändas och återsändas under den 17-18 februari.